اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری
نوشته شده توسط : فروشگاه

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ ریچل ری بدون شک یکی از بهترین سرآشپز‌های حال حاضر می‌باشد که در سطح جهانی به شهرت و محبوبیت رسیده است.

ریچل ری کیست؟

ریچل ری متولد ۲۵ آگوست ۱۹۶۸ یکی از شناخته شده‌ترین آشپز‌های آمریکایی می‌باشد که با ساخت برنامه‌های متنوع توانست به شهرت برسد. بسیاری او را با عنوان ملکه غذا‌ها زود پخت و ارزان می‌شناسند. ریچل ری ادعا می‌کد که تهیه هیچ یک از غذا‌های او بیشتر از ۳۰ دقیقه زمان نمی‌برند.

خانواده ریچل ری در ماساچوست یک رستوران داشتند و او از همان دوران کودکی به آشپزی علاقه داشت. با گذشت زمان خودش هم رستورانی تاسیس کرد و توانست مشتریان زیادی را جذب کند. او در رستوران خود در معرض دید مشتریان خود به آشپزی می‌پرداخت و همین موضوع سبب گشت که توجه تهیه‌کنندگان تلویزیون به او جلب شود و بتواند مجری یک برنامه آشپزی در شبکه آشپزی آمریکا شود.

برنامه‌های مشهور و شناخته شده این آشپز مشهور شامل ۳۰ دقیقه وعده غذایی، سفر‌های خوشمزه ریچل ری و ۴۰ دلار در روز مخاطبان بسیار زیادی داشته‌اند و ریچل ری را به شهرت و ثروت بسیار زیادی رسانده‌اند. ریچل ری تا کنون توانسته سه جایزه امی را از آن خود کند. همچنین او چندین کتاب آشپزی نیز نوشته که به شهرت او در زمینه آشپزی بسیار دامن زده‌اند.
خوردن غذایی با رسپی مخصوص این سرآشپز مشهور می‌تواند با لذت چندین برابر برایتان همراه باشد. در ادامه با برترین‌ها و رسپی مخصوص ریچل ری برای غذایی بسیار لذیذ همراه باشید.

رسپی مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی

اسپاگتی از آن دسته غذا‌هایی است که به روش‌های مختلف طبخ و سرو می‌شود. شاید پیش‌تر اسپاگتی‌های مختلفی را امتحان کرده باشید، اما مطمئننا هنوز اسپاگتی‌های زیادی وجود دارند که با آن‌ها آشنایی ندارید و آن‌ها را امتحان نکرده‌اید. اسپاگتی با کره بادام زمینی یکی از پرطرفدارترین اسپاگتی‌ها می‌باشد که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و رسپی‌های مختلفی از آن در سایت‌ها و مجلات مختلف وجود دارد.

پختن اسپاگتی با کره بادام زمینی با رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناخته‌شده می‌تواند برایتان لذت‌بخش‌تر بوده و طعم بی‌نظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی را خواهید خواند. پس با برترین‎ها همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۲ فنجان سینه مرغ خرد شده
  • ¼ فنجان کره بادام زمینی صاف شده
  • ¼ فنجان آب سیب
  • ¼ فنجان سرکه
  • ¼ فنجان سس سویا
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی تند
  • ۴۰۰ گرم اسپاگتی
  • ۳ شاخه کرفس کامل (خرد شده)
  • ۴ عدد تربچه (خرد شده)
  • ۴ تا ۵ عدد پیازچه (خرد شده)
  • ۱ فنجان جوانه لوبیا
  • ¼ فنجان کنجد

طرز تهیه:

مرحله اول: یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله دوم: کره بادام زمینی را در قابلمه‌ای بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه در فر قرار دهید تا کمی آب شده و صاف شود. (یا می‌توانید آن را داخلی ماهیتابه‌ای بریزید و روی شعله‌ی کم گاز قرار دهید تا صاف شود و سپس آن را در یک قابلمه بریزید.) آب سیب، سرکه، سس سویا، عسل، روغن و سس چیلی را به سس بادام زمینی اضافه کنید.

مرحله سوم: به محض جوشیدن آب، اسپاگتی‌ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به همان میزانی که روی بسته‌بندی اسپاگتی نوشته شده در آب و روی شعله بمانند. سپس آن‌ها را آبکش کنید و روی آن‌ها آب سر باز کنید تا سرد شوند و بعد اجازه دهید که آب اسپاگتی‌ها برود.

مرحله چهارم: اسپاگتی‌ها، کرفس، تربچه، پیازچه، جوانه لوبیا و مرغ را داخل سس بادام زمینی بریزید و روی آن‌ها کنجد بریزید.

نکاتی در ارتباط با اسپاگتی با کره بادام زمینی

  • طرز تهیه بالا مناسب ۴ نفر می‌باشد.
  • ‌ می‌توانید به جای اسپاگتی از نودل نیز استفاده کنید.
  • میزان سس چیلی را به میزان طبع خود کم و زیاد کنید. 
 

چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟


نکاتی برای انتخاب حرفه ای ساعت دیواری


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)


 

جدیدترین نقشه ساختمان سه بعدی


استفاده های مفید از قالب یخ


تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب


طرزتهیه بیف استروگانف به روش حرفه ای ها


آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها


ترفندهای ساده آشپزی حرفه ای


نکاتی برای انتخاب خیاط خوب و حرفه ای


نکاتی برای پخت جوجه کباب حرفه ای


با رعایت این نکات در حرفه خود موفق شویم


طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادهای حرفه 





:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: